Joaquim Gay de Montellà,
President de Foment del Treball Nacional


Catalunya logística és una obra de referència per a l’activitat econòmica i empresarial del nostre país i per això hem de celebrar aquesta nova edició que manifesta, de forma clara i ordenada, la capacitat que tenen les nostres empreses, els nostres centres industrials i de producció per generar riquesa i nous clients, sempre que disposin d’un sistema logístic de transport i distribució modern i viu. La logística és un motor vertebrador de la nostra economia.

Els propers anys són decisius per al posicionament de Catalunya com a protagonista principal del Mediterrani. Aquest ha de ser el nostre objectiu, pel qual tots hem de treballar, i cap al qual hem de dirigir totes i cadascuna de les nostres accions. L’avantatge d’aquest propòsit, enfront d’uns altres, és que, a més de ser possible, genera l’ànim i la participació d’amplis sectors empresarials, polítics, socials i econòmics. És, al capdavall, un objectiu que genera il·lusió i unanimitat.

La correcta execució i el compliment dels terminis per a la construcció del corredor ferroviari del Mediterrani són per això fonamentals. Si volem complir el nostre somni hem de treballar, participar, vigilar i reclamar. Una obra d’aquestes dimensions requereix l’embranzida permanent d’aquells que tenim el propòsit ferm d’avançar cap a una Catalunya que lideri el Mediterrani. Amb aquest objectiu compartit haurem d’escriure les noves edicions de Catalunya Logística, per seguir de prop de quina manera els més decisius sectors de l’activitat econòmica del país es mobilitzen per a la consecució d’un somni.



Joaquim Gay de Montellà

President de Foment del Treball Nacional